Добре дошли в официалния блог на portalbg.org

Здравейте,

това е официалния блог на сайта http://portalbg.org.Тук ще намерите част от най-интересните и любопитни новини по света и у нас.

Advпетък, 12 септември 2008 г.

Класираха най-куриозните продажби по eBay


Компанията ChronoPay, международен оператор за Интенет плащания, състави класация на най-куриозните продажби по онлайн аукциона eBay, пише PCWorld.bg.

Първото място заема жител на Ню Йорк, който за $300 предлага да татуира на тялото си снимки на други хора. Всички, които са си платили ще получат съответно фотография на татуировката.

На второ място е пластмасов манекен, който преживял взрив на снимачната площадка на "Индиана Джоунс: Похитителите на изчезналия кивот" през 1981 г. Куклата се продава за $2500.

Вече няколко години на eBay се опитват да продадат шахта и подземен комплекс за изстрелване на ракетите Titan, намиращи се в авиобазата Ларсън, щат Вашингтон. През 2004 г. тя се предлагаше за $4 млн. за строителство на център за данни, а през септември 2007 г. стоката беше прекръстена на "безопасно жилище".

Испанската агенция за недвижими имоти InmoNaranja продава миниатюрната държава Силенд, която впрочем все още не е призната официално за такава. Тя се намира на морска платформа до бреговете на Великобритания.

Австралиецът Йен Ашър безуспешно се опитва да продаде живота си на eBay. На 44 годишна възраст той се развел с жена си и иска да започне нов живот. А пък стария – дом, имущество, работа и приятели той оценява на $400 000. Но никой не ги иска...

Няма коментари: