Добре дошли в официалния блог на portalbg.org

Здравейте,

това е официалния блог на сайта http://portalbg.org.Тук ще намерите част от най-интересните и любопитни новини по света и у нас.

Adv



сряда, 10 септември 2008 г.

Никълъс Кейдж се страхува да спи в дома си


Американският актьор Никълъс Кейдж, който от една година е собственик на най-известната къща с духове в САЩ, понякога вечеря там със семейството си, но отказва да спи в къщата.

Кейдж плати 3,5 милиона долара за Lalaurie House, най-обитаваната от духове къща в Америка. В къщата, която се намира във френския квартал на Ню Орлийнс, бившата собственичка Делфин Лалаури е измъчвала и убивала роби през 19-и век. Миналото лято Кейдж купи тази митична къща, но не е мислел сериозно, че ще намери там духове. Той обаче заявява пред американската преса, че „понякога къщата е обграждана от пет-шест фантома“, които наблюдават мястото. Ето защо актьорът взел драстични мерки. Той и семейството му често вечерят в къщата, но никой не спи там. Редица специалисти по паранормални явления предложиха да прекарат една нощ в къщата, за да проверят дали има истина в легендата, но Кейдж винаги е отказвал. Той заявява, че от уважение към невидимите гости, „ако има нещо вътре, отказвам то да бъде изследвано“.

Няма коментари: